OBB TV
3 YIL SONRA BÜYÜKŞEHİR İLE HASTANEYE GİDEBİLDİ - 20 Ağustos 2021 Cuma ORDU
3 YIL SONRA BÜYÜKŞEHİR İLE HASTANEYE GİDEBİLDİ

 3 YIL SONRA BÜYÜKŞEHİR İLE HASTANEYE GİDEBİLDİ 

3 YIL SONRA BÜYÜKŞEHİR İLE HASTANEYE GİDEBİLDİ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla 7’den 70’e her kesimin büyük takdirini toplayan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Perşembe ilçesinde kimsesi olmadığı için 3 yıldır muayeneye gidemeyen kadını hastaneye götürerek sağlık kontrollerini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe ilçe gezip ihtiyaç sahibi, yalnız yaşayan, 65 yaş üstü vatandaşları tespit ederek gereksinimlerin giderilmesi noktasında yardımcı oluyor. Bu kapsamda sahaya çıkan ekipler, son olarak Perşembe ilçesinde yalnız yaşadığı, kimsesiz olduğu tespit edilen kadın için seferber oldu.


HASTANEDE DE YALNIZ BIRAKILMADI

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile bir süre sohbet eden kadın, kimsesi olmadığı için 3 yıldır hastaneye gidemediğini söyledi. Bunun üzerine hareket geçen ekipler kadının muayene olabilmesi için hastaneden randevu aldı. Hastaneye götürülen ve orada da yalnız bırakılmayan Perşembeli kadın, yapılan tetkiklerle şeker ve tansiyon hastası olduğu öğrenildi. Tedavisi için verilen ilaçları da temin eden ekipler kadını tekrar evine kadar götürdü.


KİMSESİZ KADIN EKİPLERİN TAKİBİNDE OLACAK

Bu süreçten sonra Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin takibinde olacak olan kadın, diğer tetkiklerinin yapılması için yine evinden alınarak hastaneye götürülecek. 

Her anında ekiplerin yanında olduğu söyleyen kimsesiz kadın verilen hizmet karşısında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz