OBB TV
AYBASTININ İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR - 20 Ağustos 2021 Cuma ORDU
AYBASTININ İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR

 AYBASTININ İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR 

OSKİ AYBASTI’YI ŞANTİYEYE ÇEVİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us, Aybastı ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe merkezinde yapılan içme suyu arıtma tesisi, su alma yapısı ve içme suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı alt yapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarıya taşımaya devam ediyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları çekmeye devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları her gün sahada denetleyen ve yapılan yatırımların vatandaşlara bir an önce kavuşturulması için gece-gündüz çalışma yapan OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Aybastı ilçesinde devam eden içme suyu arıtma tesisi, su alma yapısı ve içme suyu hattı çalışmalarını teknik ekiplerle yerinde inceleyerek, çalışmanın kısa süre içinde bitirilmesi talimatı verdi.


"HİZMET VE YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

19 ilçede alt yapı ve üst yapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan yeni yatırımlar ve hizmetlerin ilçelerin 40-50 yıllık geleceğini garanti altına alacağını belirtti.


Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde yaptığımız yatırım çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Aybastı ilçemizde başladığımız içme suyu arıtma tesisi, su alma yapısı ve içme suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmanın bir an önce bitirilerek vatandaşlarımız ile buluşması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız alt yapı ve üst yapı çalışmaları sayesinde ilçelerimizin neredeyse 40-50 yıllık geleceğini garanti altına alıyoruz. Bunun haricinde yine vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyu ile buluşturmuş oluyoruz." 


13 BİN 14 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENİYOR

Aybastı ilçesinin su sıkıntısını çözmek için başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında 13 bin 14 metrelik içme suyu hattı döşeniyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında şu ana kadar 4 bin 500 metrelik bölüm OSKİ ekipleri tarafından tamamlandı. Geriye kalan bölümlerin tamamlanması için ekipler gece-gündüz çalışma yürütüyor.


50 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU TAMAMLANDI

İlçede içme suyu problemini en aza indirmek için yapılan çalışmalar arasında yer alan 50 tonluk içme suyu deposu çalışmaları OSKİ ekipleri tarafından tamamlandı. Depo yapılacak son kontrollerin ardından faaliyete alınacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz