OBB TV
KAYIP ŞAHIS BULUNDU - 16 Ağustos 2021 Pazartesi ORDU
KAYIP ŞAHIS BULUNDU

 KAYIP ŞAHIS BULUNDU 

KAYIP ŞAHIS BULUNDU

Kabadüz-Çambaşı  Madala Obası'nda aracıyla seyir halindeyken 3 gündür kendisinden haber alınmayan Zafer Altunay adlı vatandaşa bugün ulaşıldı.

Konuyu yakından takip eden Vali Tuncay Sonel, bugün sabah saatlerinde Kabadüz İlçesine giderek arama çalışmalarına refakat etti.



Vali Sonel, aracı ormanda çamura saplanmış olarak bulunan ve Kabadüz İlçe Jandarma Komutanlığında misafir edilen Zafer Altunay'ı yalnız bırakmayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık  durumunun iyi olması dolayısıyla mutlu olduğunu söyledi ve bir süre sohbette bulunarak yakından ilgilendi.



Kabadüz-Çambaşı  Madala Obası'nda 3 gündür kendisinden haber alınamayan Zafer Altunay adlı vatandaşın arama çalışmalarına katılan Jandarma, Emniyet, AFAD, Jandarma Özel Haraket, Polis Özel Haraket, JASAT ekipleri ile 100'e yakın gönülllü vatandaşlara teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, "Allah ayağınıza taş değdirmesin, Allah yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.



Vali Sonel, "Zafer kardeşimizden Çambaşı Yaylası'nda aracı ile seyir halinde iken 3 gündür haber alınamıyordu. Jandarma, Emniyet, AFAD,Kaymakamlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz ve 100 kişiye yakın gönüllü arkadaşlarımızla birlikte arama çalışmaları devam etti ve bugün Polis Özel Harekat Polislerimizin de dahil edilmesiyle birlikte Zafer Altunay kardeşimize ulaşıldı. Az önce kendisi  ile görüştük. Sağlığı iyi, Jandarmamızca ihtiyaçları gideriliyor..Devletimizin şefkati ve sıcaklığı gösteriliyor." dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz