OBB TV
19 İLÇEYE 152 MİLYON TLLİK ALTYAPI YATIRIMI - 13 Ağustos 2021 Cuma ORDU
19 İLÇEYE 152 MİLYON TLLİK ALTYAPI YATIRIMI

 19 İLÇEYE 152 MİLYON TLLİK ALTYAPI YATIRIMI 

BAŞKAN GÜLER: “ORDU’MUZU SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURUYORUZ”  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 28 ayda 152 milyon TL’lik altyapı yatırımı yaptıklarını belirterek Ordu’ya 855 km içme suyu hattı, 141 km’de kanalizasyon ve yağmur suyu hattı kazandırdıklarını söyledi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su alanında yarınlarını garanti altına almak ve altyapısında kalıcı çözümler üretmek amacıyla önemli yatırımlara imza atıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede çalışmalarına devam eden OSKİ, gerçekleştirdiği bu tarihi yatırımlarla büyük takdir topluyor.  


BAŞKAN GÜLER: “YATIRIMLARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTARAK DEVAM EDECEK” 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de OSKİ tarafından hayata geçirilen altyapı yatırımlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. 

Ordu’nun sağlam temeller üzerine kurulması için altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Güler, “Karadeniz’in incisi Ordu'muzu sağlam temeller üzerine kurmak için altyapı çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. 28 ayda 152 milyon TL'lik altyapı yatırımları sayesinde 855 km uzunluğunda içme suyu hattı ile 141 km uzunluğunda kanalizasyon ve yağmur suyu hattını ilimize kazandırdık. 19 ilçemizin tamamında, her geçen gün artarak devam eden yatırımlarımız ilimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.  


ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİNİ KAZANDI 

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçelerde yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar, yılların altyapı sorunlarının bir bir çözüldüğünü belirttiler. Hem içme suyu hem de kanalizasyon ve altyapı çalışmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını aktaran vatandaşlar, kendilerine verdiği önem ve değer için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz