OBB TV
BÜYÜKŞEHİR ÜNYEDEKİ YAĞIŞLARDA ETKİN BİR MÜCADELE VERDİ - 11 Ağustos 2021 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR ÜNYEDEKİ YAĞIŞLARDA ETKİN BİR MÜCADELE VERDİ

 BÜYÜKŞEHİR ÜNYEDEKİ YAĞIŞLARDA ETKİN BİR MÜCADELE VERDİ  

BAŞARILI ÇALIŞMALARLA YAĞIŞLARIN EN AZ ZARARLA ATLATILMASI SAĞLANDI 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yağışların etkili olduğu Ünye ilçesinde başarılı bir mücadele verirken ekiplerin yoğun çalışması sonucu yağışlar en az zararla atlatıldı.

Ordu’da 7 Ağustos’ta başlayan ve belirli aralıklarla yer yer etkili olan sağanak yağışlardan en çok etkilenen Ünye ilçesi oldu. Bu kapsamda Ünye ilçesinde son yılların en fazla yağışlarından biri yaşandı. Metrekareye 110 kg’dan fazla yağışın düştüğü Ünye’de Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ ve Ünye Belediyesinin koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla sel ve taşkınların etkisi azaltılarak yağışların en az zararla atlatılması sağlandı. 


BÜYÜKŞEHİR TÜM ORDU’DA ETKİN MÜCADELE VERDİ 

Büyükşehir Belediyesinin, meteoroloji verilerine göre önceden aldığı önlemler ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı ve OSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması neticesinde olaylara hızlı bir şekilde müdahale edilerek olası büyük olumsuzlukların önüne geçildi.


YAĞIŞIN OLUMSUZ ETKİLERİ KOORDİNELİ ÇALIŞMA İLE ÖNLENDİ 

Tüm Ordu genelinde olduğu gibi Ünye’de de yağışlara hazırlıklı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yağışların başladığı ilk andan itibaren OSKİ ve Ünye Belediyesi ekipleri ile koordineli bir çalışma yürüttü. 


GENEL SEKRETER ALP, ÇALIŞMALARI SAHADAN YÖNETTİ 

Ekiplerin sahadaki çalışmasına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, OSKİ Genel Müdürü Murat Us ve ilgili daire başkanları da katılarak çalışmaların koordinasyonunu sağladı.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz