OBB TV
OSKİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR - 10 Ağustos 2021 Salı ORDU
OSKİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

 OSKİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR 

54 İŞ MAKİNASI 361 PERSONEL 7/24 SAHADA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri il genelinde etkili olan sağanak yağmur sonrası çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu’da dün başlayan ve önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtilen sağanak yağışlar için hazırlıklarını günler öncesinden yapan OSKİ ekipleri buna rağmen ilçelerde meydana gelen su taşkınlarına anında müdahalelerde bulunarak meydana gelebilecek hasarları en aza indirdi.


361 PERSONEL GÖREV BAŞINDA

Özellikle ilçelerde etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen olumsuzluklara zamanında müdahale eden OSKİ ekipleri 19 ilçede 54 iş makinası, 10 kombine, 8 vidanjör, 5 kuka, (Açıcı ve Çekici iş makinası) 68 kamyon-kamyonet, 48 su tankeri ve toplam 361 personel görev yapıyor.


GENEL MÜDÜR MURAT US:  “7/24 SAHADAYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile hazırlıkların günler öncesinden yapıldığını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, 19 ilçede 361 personel ve 54 iş makinası ile sahada olduklarını söyledi.


Genel Müdür Us, açıklamalarına şöyle devam etti:

“İlimizde dün etkili olan ve önümüzdeki 3-4 gün daha belirli aralıklarla yağmasını beklediğimiz sağanak yağışlar için hazırlıklarımızı günler öncesinden almıştık. Şuanda 19 ilçede ekiplerimiz görev başında ve olası sel ve heyelana karşın teyakkuz halindeler. Almış olduğumuz tedbirler sayesinde dün meydana gelen sel ve taşkınları en az zararla atlattık. Şuanda 19 ilçede 54 iş makinası, 10 kombine, 8 vidanjör, 5 kuka, (Açıcı ve Çekici iş makinası) 68 kamyon-kamyonet, 48 su tankeri ve toplam 361 personelimiz görev yapıyor. Bu ekiplerimiz 7/24 sahada olacaklar” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz