OBB TV
BİLGİ EVLERİNDEN LGS BAŞARISI - 10 Ağustos 2021 Salı ORDU
BİLGİ EVLERİNDEN LGS BAŞARISI

 BİLGİ EVLERİNDEN LGS BAŞARISI 

BİLGİ EVLERİNDEN LGS BAŞARISI

Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evlerinde hazırlanan 52 öğrenci, fen lisesi ve proje okullarına girme başarısı göstererek, hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgi Evlerinde Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS)  hazırlanan öğrenciler, 2021 LGS’de büyük başarı gösterdi. Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Altınordu Mimar Sinan, Fatsa Mehmet Akif ve Ünye Yunus Emre Bilgi Evlerinde örgün olarak hazırlanan 20 öğrenci fen liselerine, 32 öğrenci ise proje okullarına girmeye hak kazandı.


PANDEMİYE RAĞMEN EĞİTİM DEVAM ETTİ

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs sürecinde öğrencilere destek olmak için tüm tedbirleri alarak eğitim ve öğretime devam etti. Sınıflarda, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu. Bina içerisindeki dezenfekte çalışmalarına da ağırlık verildi. 


8. SINIFLARDA 217 ÖĞRENCİ BİLGİ EVLERİNDE EĞİTİM ALDI

Pandemi nedeniyle sınıfların yoğun olmaması için 6-8 kişilik gruplar halinde toplam 217 öğrenciye eğitim verildi. Bugüne kadar ise bilgi evlerinde toplam 4013 öğrenci eğitimlerden ücretsiz faydalandı.


“ÖĞRENCİLERİN HER DAİM YANINDAYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bilgi evlerinde sınava hazırlanan öğrencilerin sağladığı başarıdan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Öğrencilerin her daim yanında olduklarını belirten Başkan Güler, “Koronavirüs sürecinde, aldığımız tedbirlerle öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasına katkı sağladık. Alanında uzman öğretmenimizle birlikte öğrencilerimizi sınava hazırladık. Sağlanan başarı nedeniyle öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz