OBB TV
“GÜLYALI ÇOK ÖNE ÇIKMALI” - 30 Temmuz 2021 Cuma ORDU
“GÜLYALI ÇOK ÖNE ÇIKMALI”

 “GÜLYALI ÇOK ÖNE ÇIKMALI” 

BAŞKAN GÜLER, GÜLYALI MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ: "GÜLYALI'YI ELELE TURİZM CENNETİ YAPALIM"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor. 

Başkan Güler, belirli aralıklarla 19 ilçe mahalle muhtarlarını Büyükşehir Belediyesinde ağırlayarak talep ve önerilerini dinliyor. Gerçekleştirilen toplantılarda bizzat muhtarları dinleyen Başkan Güler onların istek ve önerilerini anında ilgili birimlere iletiyor. Son olarak Gülyalı ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların muhtarlara ilettiği talepleri ilgili birimlerce masaya yatırarak çözüm önerileri sundu.


“GÜLYALI ÇOK ÖNE ÇIKMALI”

Gülyalı ilçesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla daha da güzelleştiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Burada neler yapacağımızı konuşalım. Deniz kenarında, havaalanın hemen yanında, yaptığımız kano pistiyle zengin bir ilçemiz. Burası bir turizm cenneti olsun. Gelsinler yesinler, içsinler. Bence sizinle yapacağımız daha çok şey var” dedi.


Başkan Güler şöyle konuştu:

“Benim Gülyalı ile ilgili düşüncelerim var. Siz de bu düşüncelerimin ne kadar içinde yer alırsanız Gülyalı’nın kalkınması, zenginleşmesi ve daha öne çıkması kolay olur. Gülyalı şirin, küçük, güzel bir ilçemiz. Fakat biz burayı daha güzel nasıl yapabiliriz. O kadar çok iş var ki dikkat ederseniz biz hep fındığa odaklanmışız bir de su ve yol başka bir şey yok. Bence Gülyalı çok öne çıkmalı. Gülyalı sadece Ordu’nun değil, Türkiye’nin en güzel yerlerinden bir tanesi. Burada ne yapacağımızı konuşalım. Deniz kenarında, havaalanın hemen yanında, yaptığımız kano pistiyle zengin bir ilçemiz. Burası bir turizm cenneti olsun. Gelsinler yesinler içsinler. Bence sizinle yapacağımız daha çok şey var.”

Gülyalı ilçesi mahalle muhtarları, gerçekleştirilen toplantı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek verimli bir görüşme olduğunu ifade ettiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz