OBB TV
ÜNYEDE ASFALT MUTLULUĞU - 29 Temmuz 2021 Perşembe ORDU
ÜNYEDE ASFALT MUTLULUĞU

 ÜNYEDE ASFALT MUTLULUĞU 

ÜNYE’DE ASFALT MUTLULUĞU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin üç mahallesini asfalt konforuyla birbirine bağladı. Vatandaşların yıllar süren toz ve çamur çilesi sona erdi. 

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.


ÜÇ MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Düzköy, Yaylalı ve Yiğitler mahallerini birbirine bağlayan yol emülsiyon asfalt ile buluştu. Toplam uzunluğu 2 kilometre olan asfalt ile birlikte, vatandaşlara, standardı yüksek konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı. 


VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ünye ilçesine yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Bu yolumuz bir diğer yandan da daha önceden sıcak asfalta kavuşan güzergaha bağlandı. Hem sıcak asfalt hem de emülsiyon asfaltımızla birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşmuş olduk. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz