OBB TV
İLK KEZ BUZ PATENİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR - 29 Temmuz 2021 Perşembe ORDU
İLK KEZ BUZ PATENİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

 İLK KEZ BUZ PATENİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUZ PİSTİNE YOĞUN İLGİ 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ve Ünye ilçelerinde kurulan buz paten pistleri kapılarını ziyaretçilerine açtı. İlk kez buz pateni ile tanışan çocuklar ve yetişkinler heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanıyor. Ordu’ya birçok yeni turizm destinasyonu kazandıran, mevcut turizm alanlarında yaptığı çalışmalarla bu alanların cazibesini artıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sunacak yeni bir çalışmayı daha hayata geçirdi.


YENİ BİR AKTİVİTE ALANI 

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hazırlanan çalışma kapsamında Altınordu ve Ünye ilçelerine buz paten pisti kuruldu. Altınordu’da Durugöl Spor Kompleksi önünde Ünye ilçesinde ise Atatürk Parkı karşısında bulunan ORBEL otoparkı yanında kurulan buz paten pistleri Ordululara yeni bir aktivite alanı oluşturdu. 


HEYECAN VE MUTLULUK BİR ARADA 

Kapılarını ziyaretçilere açan buz paten pisti çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Eğitmenler eşliğinde ilk kez buz pateni yapan çocukların heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunurken seans süresince keyif dolu anlar yaşadılar.


“ORDU’YA BUZ PİSTİ KURULDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Buz pateni yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten çocuklar, “Buz pateni yapmak gerçekten çok zevkli. Bundan önce buz pateni yapabilmek için başka illere gidiyorduk. Ordu’ya buz paten pisti kurulduğu için çok mutluyuz. Ordu Büyükşehir Belediyemize bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 


AİLELER ÇOCUKLARININ HEYECANINA ORTAK OLDU 

Çocukların buz paten heyecanına aileleri de ortak oldu. Çocuklarına farklı bir aktivite imkânı sunduklarını vurgulayan aileler Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. 


HER GÜN HİZMET VERECEK 

Altınordu ve Ünye ilçelerinde kurulan buz paten pistleri her gün hizmet verecek. Günde 15 seansın yapıldığı pistlerde 6 yaş üzeri herkes buz pateni yapabilecek. Seans ücretinin 20 TL olduğu pistlerde isteğe bağlı olarak deneyimli buz paten eğitmenleri tarafından özel ders imkânı da sunulacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz