OBB TV
SENDE BU HEYECANA ORTAK OL - 28 Temmuz 2021 Çarşamba ORDU
SENDE BU HEYECANA ORTAK OL

 SENDE BU HEYECANA ORTAK OL 

SOKAK BASKETBOLU BAŞVURUSU İÇİN SON 2 GÜN

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “Ödüllü 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası”nın başvurusu için son 2 gün.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğünce bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan Ödüllü 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası’na katılım için son 2 gün. Pazartesi başlayacak bu şölene katılmak isteyen basketbol tutkunları 444 10 52 hattını arayarak yada www.ordu.bel.tr adresinden ücretsiz kayıt yaptırabilirler.


YOĞUN TALEP ÜZERİNE BAŞVURULAR UZATILMIŞTI

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan sokak basketboluna başvurular daha önce yoğun katılım nedeniyle 30 Temmuz’a kadar uzatılmıştı. Turnuvaya katılmak isteyen basketbol tutkunları www.ordu.bel.tr adresinden ücretsiz başvurularını gerçekleştirebilecek. Çekişmeli mücadelelerin yaşanacağı turnuvalara 2 Ağustos Pazartesi günü Tayfun Gürsoy Parkı ev sahipliği yapacak. 7 gün sürecek olan basketbol şöleni 8 Ağustos Pazar günü son bulacak.


FİKSTÜR ÇEKİMİ CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Gerçekleştirilecek olan sokak basketboluna başvuru yapanların karşılaşma takvimi Cumartesi günü yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Takımların mücadele edeceği rakipler ve saatleri Ordu Büyükşehir Belediyesi web adresi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.


TOPLAM ÖDÜL 46 BİN 500 TL

Dünyanın her yerinde oynanan farklı formatlardaki sokak basketbolundan esinlenerek geliştirilen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nda Büyükler (2003 ve altı), Genç Erkek (2004, 2005, 2006), Genç Kadın (2004 ve üstü), Yıldızlar (2007, 2008, 2009) ve Küçükler (2010 ve üstü) olmak üzere beş kategoride sporcular rekabet edecekler. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara ise toplamda 46 bin 500 TL ödül verilecek.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz