OBB TV
VALİMİZ TUNCAY SONELDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI - 18 Temmuz 2021 Pazar ORDU
VALİMİZ TUNCAY SONELDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 VALİMİZ TUNCAY SONELDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI 

VALİMİZ TUNCAY SONEL'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu müstesna günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramının, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Ordulu hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı en iyi dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz