OBB TV
BÜYÜKŞEHİR MEZBAHASI BAYRAMA HAZIR - 18 Temmuz 2021 Pazar ORDU
BÜYÜKŞEHİR MEZBAHASI BAYRAMA HAZIR

 BÜYÜKŞEHİR MEZBAHASI BAYRAMA HAZIR 

KAPALI HAYVAN PAZARI BESİCİLERE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLADI 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezbahası Kurban Bayramı’na hazırlanırken aynı alanda bulunan Kapalı Hayvan Pazarı ise besici ve kurbanlık almak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. 

2020 yılının Mart ayında açılışını gerçekleştirilen, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük mezbahası ünvanına sahip olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezbahası ve hemen yanı başında bulunan Kapalı Hayvan Pazarı’nda Kurban Bayramı öncesi hareketlilik devam ediyor.  


HAYVAN PAZARI BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından mezbaha yanında hizmete sunulan Kapalı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi satış yapmak isteyen besicilere sağlıklı bir ortamda satış yapma kolaylığı sağladı.

Aynı anda 1000 adet büyükbaş ve küçükbaş hayvanın bir arada bulanabildiği alan, kurbanlık satışı süresince besicilerle müşterileri standartları yüksek bir mekânda buluşturdu. Kapalı Hayvan Pazarı hakkında düşüncelerini paylaşan besiciler kurbanlık hayvanlarını sağlıklı bir alanda sattıklarını belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. 


KARADENİZ’İN EN BÜYÜK MEZBAHASINDA HAZIRLIKLAR TAMAM 

Günlük 200 büyükbaş ve 500 küçükbaş hayvan kesim kapasitesiyle Karadeniz Bölgesinin en büyük mezbası ünvanına sahip, Avrupa standartlarında tam otomasyon sistemli ve helal sertifikası alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezbahası’da Kurban Bayramı süresince kurban vecibesini yerine getirecek olan vatandaşlara hizmet verecek. 

Hafta içi 08.00-24.00, hafta sonu ise 08.00-23.00 saatleri arasında açık olan tesis, kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlara veteriner hekimler ve tecrübeli kasapları ile hijyenik bir ortamda kurban kesim imkanı sunacak.


GENEL SEKRETER ALP, MEZBAHA VE HAYVAN PAZARINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşku Alp, Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz ile birlikte Kurban Bayramı öncesi hazırlıkların yapıldığı Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezbahası ve Kapalı Hayvan Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Kapalı Hayvan Pazarı’nı gezen Genel Sekreter Alp, ilgili birim yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak hayvan satışı yapmak isteyen besicilere standardı yüksek bir mekan kazandırdıklarını ve besicilerin memnun kaldığını aktaran Genel Sekreter Alp, mezbahada yapılan hazırlıklarla da vatandaşların kurbanlarını gönül rahatlığı ile hijyenik ortamlarda kestirebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz