OBB TV
YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA - 17 Temmuz 2021 Cumartesi ORDU
YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA

 YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA 

YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Çiftlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Güzergah, Eskipazar TOKİ konutları ile Memur Kent 2 ve 3. etapta ikamet eden toplam 7 bin vatandaşa direkt hizmet verecek. 

Ordu’da mahalle grup yolları ile imarlı alanlardaki altyapı ve asfalt seferberliği sürüyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, imarlı alanlarda da hummalı bir çalışma yürütülüyor.


7 BİN VATANDAŞA HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Çiftlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Sivil Savunma Köprüsü’nden başlayarak, yeni Altınordu Otobüs Terminali, Eskipazar TOKİ konutları ile Memurkent 2 ve 3. Etaba ulaşan güzergah toplam 7 bin kişiye direkt hizmet verecek. 


OTOGARA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI

Sıcak asfalt konforuna kavuşacak olan güzergah, Ulubey istikametinden Eskipazar kavşağını kullanarak otogara ulaşmak isteyen vatandaşlara da alternatif ulaşım imkanı sağlayacak. 


SİVİL SAVUNMA KÖPRÜSÜ’NDEN ESKİPAZAR KÖPRÜSÜNE UZANIYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yolun Sivil Savunma Köprüsü ve Altınordu Terminali arasında kalan kısmını sıcak asfalta, Eskipazar ve TOKİ Köprüsü arasında kalan kısmını ise silindirle sıkıştırılmış beton yola kavuşturmuştu. Ekiplerin, güzergahın geride kalan 1200 metrelik kısmındaki sıcak asfalt çalışmaları ise sürüyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda 300 metrelik bölüm de sıcak asfalt ile buluştu.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, TOKİ ve Memur Kent konutlarında yaşayan vatandaşlara, standardı yüksek, konforlu bir ulaşım imkanı sunulacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz