OBB TV
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVRİSİNEKLERE SAVAŞ AÇTI - 13 Temmuz 2021 Salı ORDU
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVRİSİNEKLERE SAVAŞ AÇTI

 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVRİSİNEKLERE SAVAŞ AÇTI 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVRİSİNEKLERE SAVAŞ AÇTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi sivrisineksiz bir yaz için yoğun mesai harcıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaz aylarının korkulu rüyası sivrisineklere karşı başlattığı mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Vektörlere karşı gün içinde yapılan çalışmalara ek olarak Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaz mevsimiyle artan sivrisinekler için de akşam ilaçlaması olarak bilinen soğuk sisleme yöntemi uygulaması gerçekleştiriyor.

Vatandaşların yaz boyunca rahat ve sağlıklı günler geçirmesini için çalışan ekipler, Sağlık Bakanlığından ruhsatlı biyosidal ürünler ile standartlara uygun makine ve cihazlar kullanıyor.  


“SİVRİSİNEKSİZ BİR YAZ AMAÇLIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu az mevsimini vatandaşların sağlıklı ve rahat geçirmesini sağlamak amacıyla sivrisineklere karşı mücadele başlattıklarını söyledi. 

Daire Başkanı Okutucu şöyle konuştu:

“İl genelinde imar alanları içinde yapılan vektörel mücadele çalışmalarını yıl geneline yayarak bölgede görülen vektör türlerinin kontrol altına alınması adına çalışmalar yapıyoruz. Yaz mevsiminde vatandaşlarımızın sağlıklı ve rahat geçirmesini sağlamak amacıyla sivrisineksiz bir yaz amaçlıyoruz. Bundan dolayı ekiplerimiz tekniğine uygun araç ve makinelerle soğuk sisleme adıyla bilinen ilaçlama yönetimi kullanarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Her gün düzenli olarak gerçekleştirildiğimiz çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz