OBB TV
VEKTÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ PROFESYONELLEŞTİRİLİYOR - 2 Temmuz 2021 Cuma ORDU
VEKTÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ PROFESYONELLEŞTİRİLİYOR

 VEKTÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ PROFESYONELLEŞTİRİLİYOR 

VEKTÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ PROFESYONELLEŞTİRİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentte vektörle mücadele kapsamında daha verimli çalışma uygulama gerçekleştirebilmek için personeline eğitim verdiriyor. 

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde vektörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele uygulamalarının daha etkin ve profesyonelce yapılmasını sağlanması için de personeline her türlü imkânı sağlıyor.

Bu zamana kadar birçok eğitim alan personel, bu defa da Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Durmuşoğlu tarafından sivrisinekler ve biyosidal ürünlerle mücadele konusunda eğitim aldı. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Durmuşoğlu eğitimde vektörle mücadele kapsamında kullanılan ilaçların toksikoloji etkisiyle alakalı bilgiler verdi.


“HEM BİLİNÇLENİYORLAR HEM PROFESYONELLEŞİYORLAR”

Ordu’da vektörle mücadelede daha verimli ve etkili olmak için ekiplere çeşitli eğitimler aldıklarını söyleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Bu zamana kadar ekiplerimize teorik olsun, uygulamalı olsun birçok eğitim aldırdık. Aldıkları eğitimlerle ekiplerimiz hem daha çok bilinçleniyor hem de bu konuda daha profesyonel oluyorlar” dedi.


Daire Başkanı Okutucu şöyle konuştu:

“Şehir genelinde vektörle mücadele ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizde bu anlamda daha verimli ve etkili olmak içinse ekiplerimize çeşitli eğitimler aldırıyoruz. Aldıkları eğitimlerle ekiplerimiz hem daha çok bilinçleniyor hem de bu konuda daha profesyonel oluyorlar. Bu zamana kadar ekiplerimize teorik olsun, uygulamalı olsun birçok eğitim aldırdık. Bu eğitimlerimizin içerisinde uluslararası eğitimlerde bulunuyor. Ordulu vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir ortam yaşamını sürdürmesi için çalışmalarımızı daha da artırarak devam edeceğiz.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz