OBB TV
ALTINORDUNUN MAHALLELERİNE ULAŞIM KONFORU - 24 Haziran 2021 Perşembe ORDU
ALTINORDUNUN MAHALLELERİNE ULAŞIM KONFORU

 ALTINORDUNUN MAHALLELERİNE ULAŞIM KONFORU 

ALTINORDU’NUN MAHALLELERİNE ULAŞIM KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun Dikence, Oğmaca ve Uzunmusa mahallelerini birbirine bağlayan yolu asfaltla buluşturdu. Toplam uzunluğu 7.5 kilometre olan güzergâh standardı yüksek bir yapıya kavuştu. 

Ordu’da, mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını aralıyor. 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürütülerek, altyapısı tamamlanan yollar, asfalt konforuna kavuşturuluyor.


Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun 3 mahallesinin yolunu ikinci kat asfalt ile buluşturdu. 

Altınordu ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Dikence, Oğmaca ve Uzunmusa Mahallelerini birbirine bağlayan 7.5 kilometrelik grup yolundaki ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. 

Gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, grup yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz