OBB TV
OSKİ ÜNYEDE TAM GAZ ÇALIŞIYOR - 24 Haziran 2021 Perşembe ORDU
OSKİ ÜNYEDE TAM GAZ ÇALIŞIYOR

 OSKİ ÜNYEDE TAM GAZ ÇALIŞIYOR 

OSKİ ÜNYE’DE TAM GAZ ÇALIŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde su sorunlarını çözecek yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor.

Ekipler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda Ünye ilçesi Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerinde içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarına başladı.


4 BİN METRELİK BÖLÜMÜN İMALATI TAMAMLANDI

Kullanım ömrünü tamamladığı için sık sık arıza vererek su kesintilerine neden olan içme suyu hattında yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, 8 bin metre uzunluğundaki içme suyu hattının 4 bin metrelik bölümünde imalatı tamamladı.


“BÖLGE HALKINA SAĞLIKLI İÇME SUYU TEMİN EDİLECEK”

Yapılan yeni şebeke hattıyla birlikte bölgede yaşanan arızalara son verilerek daha verimli içme suyu şebekesini hizmete sunmayı amaçladıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Kısa sürede tamamlanacak çalışma ile mahalle sakinlerinin temiz suya kavuşacağını” dedi.


Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizdeki altyapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Ünye İçme Suyu Arıtma Tesisimizden Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerine içme suyu ileten hatlarda yıl içerisinde sık arızalar meydana geliyordu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için daha kısa bir güzergâh belirleyip proje hazırlayarak 8 bin metre uzunluğundaki isale ve şebeke hatları ile içme suyu deposunun imalatlarına başladık. İçme suyu hatlarının 4 bin metresi ile içme suyu deposunun gövde beton imalatlarını tamamladık. Geriye kalan 4 bin metrelik içme suyu hattı ile deponun eksik imalatları da kısa sürede tamamlayıp bölgedeki su sorunlarının tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri almış olacağız. Bu çalışmalarımız tamamlandığında mahalle sakinlerimiz geçmişte yaşadıkları problemler ortadan kaldırılmış olacak” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz