OBB TV
BÜYÜKŞEHİRDE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLANDI - 24 Mayıs 2021 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİRDE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLANDI

 BÜYÜKŞEHİRDE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLANDI 

19 İLÇE SICAK ASFALT KONFORUNA KAVUŞUYOR

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin en büyük mahallerinden olan Şahincili Mahallesi’ni sıcak asfalt konforu ile buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçiriyor. Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Altınordu ilçesinin en büyük mahallerinden olan Şahincili Mahallesi’nde sıcak asfsalt ve kavşak çalışması başlattı. 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen bu çalışmalar tamamlandığında Şahincili Mahallesi’nde imarlı alan dışında sıcak asfalt olmayan yol ağı kalmamakla birlikte kavşak çalışması ile de trafikte gözle görülür bir rahatlama sağlanmış olacak.


“EKİPLER GECE-GÜNDÜZ MESAİ YAPIYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Coşkun Alp, “19 ilçemizde altyapı çalışmalarının tamamlandığı tüm noktada sıcak asfalt çalışması yapıyoruz” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alp, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan planlamalar doğrultusunda ilçelerimizi sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Bu kapsamda Altınordu ilçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Şahincili Mahallesi’nde ekiplerimizi sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yoğun konutlaşmanın olduğu bu bölgede yapacağımız bu çalışma ile bu bölgedeki yol sorununu çözmüş olacağız. Bunun haricinde 565 No’lu sokak girişinde yapmaya başladığımız kavşak çalışmaları ile de bu bölgedeki ulaşım sorununa kalıcı olarak neşter vurmuş oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce altyapı ve içme suyu çalışmalarını tamamlamıştık. Bu yaptığımız çalışma ile imarlı alan dışında sıcak asfalt olmayan yol ağımız kalmamış olacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sadece burada değil aynı zamanda 19 ilçemizin tamamında sıcak asfalt ve yol çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden vatandaşlarımızı konforlu ulaşıma kavuşturmak için yoğun gayret gösteriyor. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


“KAVŞAK ÇALIŞMASI İLE SAĞLIKLI ULAŞIM SAĞLANMIŞ OLACAK”

Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’ne yapılan kavşak çalışması ile ilgili de konuşan Genel Sekreter Coşkun Alp, “80. Yıl Cumhuriyet Caddesi, Polatlı Şehitler Caddesi, 565 Sokağın devamı olan Fahrettin Önsel Caddesi ve Devlet Hastanesi bağlantısının bulunduğu kavşak üzerinde ekiplerimiz tarafından yürütülen kavşak çalışması devam ediyor. Bu çalışmamız tamamlandığı vatandaşlarımız konforlu bir ulaşıma kavuşmuş olacak. Kısa süre içinde tamamlayacağımız bu kavşak çalışması tamamlandığında hem Devlet Hastanesi hem de Şahincili Mahallemizin diğer noktalarına ulaşım daha sağlıklı olacak” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz