OBB TV
BAŞKAN GÜLER: “GENÇLER, EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR” - 18 Mayıs 2021 Salı ORDU
BAŞKAN GÜLER: “GENÇLER, EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR”

 BAŞKAN GÜLER: “GENÇLER, EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR”  

BAŞKAN GÜLER: “GENÇLER, EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR” 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesinin Türk Milletinin gençlere verdiği önemin göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Milli ve manevi değerlerine bağlı, saygılı ve hoşgörülü, ideallerinin peşinde koşan donanımlı gençlerimizle, Türkiye’nin geleceği teminat altındadır” dedi. 

Gençlerin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri ve onların her alanda gelişmelerini sağlamak amacıyla durmaksızın çalıştıklarını vurgulayan Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda önemli bir dönüm noktası olan ve milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 102. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlayan kurtuluş mücadelesi Cumhuriyetimizin başlangıcı, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının da ilk adımıdır.

Aziz milletimizin, istiklalimiz ve istikbalimizi korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği bu mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.

Büyük zorluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin göstergesidir.

19 Mayıs gençlik, gençlik ise gelecek demektir. Milli ve manevi değerlerine bağlı, saygılı ve hoşgörülü, ideallerinin peşinde koşan donanımlı gençlerimizle, Türkiye’nin geleceği teminat altındadır.

Gençler, geleceğin hazırlayıcısı ve planlayıcısı en büyük güvencemizdir.

Gençlerimizin ideallerinin peşinden giden, vatanını ve bayrağını seven, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak yetişmesi ise en büyük arzumuzdur. 

Bizlerde bu doğrultuda ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’muzda gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için her alanda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz