OBB TV
ALTINORDUNUN EN SORUNLU GÜZERGAHINA BÜYÜKŞEHİRDEN NEŞTER - 18 Mayıs 2021 Salı ORDU
ALTINORDUNUN EN SORUNLU GÜZERGAHINA BÜYÜKŞEHİRDEN NEŞTER

 ALTINORDUNUN EN SORUNLU GÜZERGAHINA BÜYÜKŞEHİRDEN NEŞTER 

ALTINORDU'NUN EN SORUNLU GÜZERGAHINA BÜYÜKŞEHİR'DEN NEŞTER

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin en sorunlu güzergahlarından birini sıcak asfaltla buluşturdu. Karapınar Mahallesi’nde TÜVTÜRK araç muayene istasyonunun olduğu ve 15 mahalleye hizmet veren yol, standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuştu. 

Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de altyapı ve asfalt seferberliği yaşanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, altyapısı sil baştan yenilenip, sıcak asfaltla buluşan cadde ve sokaklar ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapıya kavuşturuluyor.


15 MAHALLEYE BAĞLANTI SAĞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi’nde, 15 mahalleye bağlantı sağlayan, TÜVTÜRK araç muayene istasyonu ve sanayi kuruluşları olan bölgedeki asfalt çalışmalarını tamamladı. 

1700 metrelik güzergah sıcak asfaltla buluşurken, vatandaşların yıllar süren yol çilesi de bitmiş oldu. 


“35 YILDIR SORUN YAŞANAN BİR GÜZERGAH”

Karapınar Mahalle Muhtarı Nihat Bayhan, 35 yıldır sorun yaşanan bir güzergahta yapılan çalışmalar nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bayhan açıklamasında, “Mahallemizin en büyük sorunu yoldu.  Karapınar Mahallesi bağlantı yolunu yaklaşık 15 mahalle ile birlikte irili ufaklı birçok işletme kullanmakta ve en çok şikayet bu yolun onarımı ile ilgiliydi. Çok şükür ki Ramazan Bayramının bitmesiyle bu sorunu da çözmüş bulunmaktayız. Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Genel Sekreterimiz Coşkun Alp ve bayramda mesailerini harcayan ekip arkadaşlarına mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz