OBB TV
KIYI TURİZMİNE GÖZDE MEKAN - 17 Mayıs 2021 Pazartesi ORDU
KIYI TURİZMİNE GÖZDE MEKAN

 KIYI TURİZMİNE GÖZDE MEKAN  

PERŞEMBE AKTAŞ PLAJI’NDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ 

Ordu’yu kıyı turizminde cazibe merkezlerinden biri yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Aktaş Plajı’nı yenileyerek kıyı turizmine kazandırıyor.  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizm alanında hayata geçirdiği çalışmalarla Ordu 3 ay değil, 12 ay turizmin yaşandığı bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Yayla turizminden kış turizmine, şelalelerden tarihi mekanlara adından sıkça söz ettiren Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi kıyı turizminin gelişmesi için de çalışmalar yürütüyor. 


AKTAŞ PLAJI, MODERN BİR KİMLİK KAZANIYOR 

Bünyesinde barındırdığı birçok kıyı turizm alanını yaptığı çalışmalarla cazibe merkezi haline getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni destinasyon alanları oluşturmak için de çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Perşembe ilçesinde bulunan Aktaş Plajı’nı yine aynı isimle turizmde gözde mekanlardan biri haline getiriyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı, doğası ve özgün kimliğiyle büyük bir potansiyeli içinde barındıran plaj, yapılan çalışmalarla modern bir kimlik kazanıyor.  

Yapım İşleri Dairesi Başkanlığı himayesinde devam eden çalışmalarla restoran ve çevre düzenleme işlemlerinde sona yaklaşılıyor. İçerisinde kapalı ve yarı açık yemek yeme alanları, bir adet orta şömineli kış bahçesi, açık alanda bir adet klasik ateş şöminesi, çocuk oyun odası, bir adet sahne alanı, bay-bayan WC’ler, bir adet engelli WC, 1 adet bebek bakım odası, mutfak bölümü, 2 adet depolama alanı, personel WC ve hazırlık odaları yer alan restoran, projeye değer katarken ilçedeki önemli bir ihtiyacı da karşılamış olacak. 

Perşembe ilçesinin cazibesini artıracak olan Aktaş Plajı tamamlandığında Ordu kıyı turizminin yeni duraklarından bir tanesi haline gelecek.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz