OBB TV
YILLARIN ÇİLESİ BİTTİ - 6 Mayıs 2021 Perşembe ORDU
YILLARIN ÇİLESİ BİTTİ

 YILLARIN ÇİLESİ BİTTİ 

YILLARIN ÇİLESİ BİTTİ, ALTINORDU RAHATLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki trafik yükünü azaltacak olan bir kavşağı daha hizmete sundu. Eski otogarın taşınmasıyla, altgeçidin olduğu bölgede açılan yeni kavşakla birlikte, şehir trafiği nefes aldı. Bölgedeki yığılmaların önüne geçildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezlerindeki trafik yoğunluğuna yeni çözümler üretmeye devam ediyor. Altınordu ilçesinde, daha önce 6 farklı noktada kavşak düzenleme çalışması yapan ve trafikteki tıkanmaların önüne geçen Büyükşehir Belediyesi, eski otogarın taşınmasıyla birlikte bölgedeki trafik sorununu çözmek için başlattığı çalışmaları tamamladı.




TRAFİK YÜKÜ AZALDI

Alt geçidin bulunduğu noktada, okullar sapağı ve Yeni Mahalle girişi arasında kalan bölgede yeni kavşak düzenlemesini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgedeki trafik yükünü de en aza indirdi.

 



YENİ MAHALLE NEFES ALDI 

Yeni uygulamayla birlikte, trafikte tıkanmalara neden olan eski otogarın olduğu bölgedeki ışıklar iptal edildi. Işıklar, alt geçit yanında açılan yeni kavşağa kaydırıldı. Samsun istikametinden Yeni Mahalle içerisine giriş, Yeni Mahalle’den Giresun ve Samsun istikametine direk çıkış imkanı sunularak, hem şehir içi hem de Fındıklı kavşak ve Sivas Yolu kavşağındaki yoğunluğun azaltılması sağlandı.



 

OKULLAR SAPAĞINA DÜZENLEME 

Ayrıca Bahçelievler Mahallesi, okullar sapağı da günün şartlarına uygun hale getirilerek, hem mahalleye girişte hem de Samsun istikametine çıkışta düzenlemeler yapıldı.



TRAFİĞİN YÜKÜNÜ ÇEKEN EN BÜYÜK BULVAR

Ordu Çevre Yolu’nu kullanmayan araçlar için Samsun Sarp Sahil Yolu üzerinde bulunan ve Samsun Merzifon Çorum Ankara güzergâhlarıyla Türkiye'nin ana ulaşım şebekesine bağlanan güzergah üzerinde açılan yeni kavşakla birlikte, şehrin trafik yükünü çeken en büyük bulvardaki yoğunluğa da neşter atıldı. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz