OBB TV
23 NİSAN ÖZEL PROGRAMI” BAYRAM COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI - 24 Nisan 2021 Cumartesi ORDU
23 NİSAN ÖZEL PROGRAMI” BAYRAM COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI

 23 NİSAN ÖZEL PROGRAMI” BAYRAM COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI  

23 NİSAN ÖZEL PROGRAMI” BAYRAM COŞKUSUNU EVLERE TAŞIDI  

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel programı, hem etkinliğe katılan hem de canlı yayınlarla programı takip eden çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Korona Virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları dolayısıyla bu yılda evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserle çocukların bayram coşkusunu zirveye taşıdı.


ÇOCUKLAR ŞARKILARIYLA GECEYE RENK KATTI 

Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan ve 19 Eylül Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ecrin Çelik moderatörlüğünde Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda (OBBKT) gerçekleştirilen konserde, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Çocuk Korosu tarafından unutulmaz eserler seslendirildi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sosyal medya hesapları başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi hesaplarından ve TV 52 televizyonundan yayınlanan program büyük ilgi görürken ekranları başında programı takip eden çocuklara ve ailelerine ise unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı. 


YAYINA KATILAN ÇOCUKLARA HEDİYELER GÖNDERİLECEK 

Daha önce duyurusu yapılan etkinlik kapsamında programa katılan, canlı yayın sayfasında yorum yapan veya özelden yazan çocuklar için hediyeler hazırlandı. 

İsimleri belirlenen çocuklar için hazırlanan ve içerisinde sağlıklı beslenme konusunda model olan ve Ordu’nun doğal besinlerini tanıtan Türkiye’nin ilk yerli ve milli karakteri “Şakrak”ın hikâye kitabı, çantası ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı’nın kültür yayınları ile birçok hediyenin yer aldığı paketler adreslerine gönderilecek.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz