OBB TV
ÇOCUKLAR BU TADI ÇOK SEVECEK - 21 Nisan 2021 Çarşamba ORDU
ÇOCUKLAR BU TADI ÇOK SEVECEK

 ÇOCUKLAR BU TADI ÇOK SEVECEK 

KYBELE ÇİKOLATADAN 23 NİSAN’A ÖZEL İNDİRİM


Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTAR A.Ş. tarafından kurulan ve Kybele markası ile üretimi yapılan çocuk çikolataları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda indirimle satışa sunulacak.


Türkiye’nin en tatlı projesi olarak nitelendirilen Çikolata Park’ta üretimi ve satışı yapılan çikolatalar bayram ve resmi günlerde indirimle satışa sunulmaya devam ediliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yüzde 20 ile satışa sunulacak olan çocuk çikolataları raflardaki yerlerini aldı.


Kybele markası ile Gülyalı ilçesinde satışa başlanan ve kısa süre önce Altınordu ilçesi Düz Mahalle Sırrı Paşa Caddesi’nde 2’nci şubesini açarak taleplere cevap veren markada hedef, çikolata tüm vatandaşlara ulaşmasını sağlamak.




“ÇOCUK ÇİKOLATALARINDA YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULAYACAĞIZ”


Gülyalı ilçesinde bulunan çikolata atölyesinde bulunan tesiste üretilen çikolatalara ilginin beklenilenden yüksek olduğunu belirten ORTAR A.Ş. Genel Müdür Sancar Eser, “Her bayramda yaptığımız indirimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapacağız” dedi.




Genel Müdür Sancar Eser, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


“Ordu'nun turizmine ve ekonomisine katkı sunmak amacıyla Gülyalı ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çikolata Park'ta, çikolata üretimi ve satışımız tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zaman içinde ikinci şubemizi Altınordu ilçesi Düz Mahalle Sırrı Paşa Caddesi üzerine Kybele kafe olarak açtık. Vatandaşlarımızın bu eşsiz lezzetten mahrum kalmamaları için özel olarak üretilen bu çikolataları uygun fiyattan satışa sunuyoruz. Ayrıca geçmiş yıllarda uyguladığımız bir indirimi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapacağız. Tüm çocuklarımızı çikolata keyfi yaşatmak için yüzde 20 indirim uygulayacağız” diye konuştu.




ORDU TADINDA ÇİKOLATA


Çikolata Atölyesi'nde üretimi yapılan çikolataya, kentteki Kurul Kalesi'nde 2016 yılında yapılan arkeolojik kazıda 2 bin 100 yıllık heykeli bulunan Kybele heykelinin adı verildi. Tamamen Kybele ve Ordu konseptli üretilen çikolatalar; fındık, bal, kokulu üzüm, mavi yemiş, ısırgan gibi Ordu'da bulunan sebze ve meyvelerden yapılıyor. Geçtiğimiz yıl ORTAR A.Ş. markası ile kurulan Kybele çikolataları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz