OBB TV
AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN - 29 Ağustos 2019 Perşembe ORDU
AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 

SON MAZLUMUN AHINI ALANA, SON ZALİME HADDİ BİLDİRİLENE DEK MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ


İl Başkanı Halit Tomakin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Tomakin mesajında , 30 Ağustos 1922 Dumlupınar Meydan Muharebesinde, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordumuzun kazandığı zafer Cumhuriyetimizin de en sağlam temel taşlarından birisi olmuştur dedi.


Başkan Tomakin, Müslüman Türk Milleti 1071‘de Malazgirt‘te kefeni ile yola çıkan Sultan Alpaslan‘ın başlattığı Anadolu sevdasını, Miryakefalon’da Anadolu’ya vurduğumuz Türk damgası yüreğimize ilay-i Kelimetullah davası ile işlenmiştir. Her bir vatan evladı dün olduğu gibi, bugün de, yarın da, aynı dava için Vatan uğruna, bayrak uğruna, toprak ve ezan uğruna şehit olmak için can atarak zaferden zafere koşacak  bizi Anadolu’dan  çıkarmaya çalışanlar  Türk milletini asla yenemeyeceklerdir dedi.

Başkan Tomakin, Türkiye Cumhuriyeti Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu sayesinde bugün, terör örgütlerine hiç olmadık kadar ağır darbe vuruluyor. Türkiye, milli savunma hamleleriyle caydırıcılık gücünü perçinleyerek bölgesinde ve dünya’da etkin söz sahibi bir ülke oldu. Suriye’de, Irak’ta, Libya’da Müslüman coğrafyada yaşanan savaş ve gözyaşlarının dinmesi için Türkiye, mazlum halkların gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi oldu dedi.

 

Başkan Tomakin, Suriye’de yaşanan olaylara dikkat çekerek, Suriye üzerinde Türkiye‘ye ayar vermeye çalışanlar, Türkiye’yi vekalet örgütlerle köşeye sıkıştırmak isteyenler bilmelidir ki, dışarıdaki istilacılara, içerideki vesayetçilere karşı acımasız mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Suriye’de şanlı Ordumuzla destanlar yazmaya devam edeceğiz. Düşmanlarımız Çanakkale'yi yeniden yaşayacaklar. Kurtuluş mücadelesinin nasıl verildiğini bir kez daha görecekler, “Son mazlumun ahını alana, son zalime haddi bildirilene dek mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, düşmanlarının gözünün içine bakarak ve sözünün hakkını vererek haykırdığı gibi "Başaramayacaksınız, Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız dedi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin kahraman komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bağımsızlığı için bir gonca gül misali toprağa düşen şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz