OBB TV
19 İLÇEDE YENİ TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK - 13 Nisan 2021 Salı ORDU
19 İLÇEDE YENİ TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK

 19 İLÇEDE YENİ TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK 

19 İLÇEDE YENİ TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK


Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Nisan Ayı Toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 61 gündem maddesi görüşüldü. 34 gündem maddesinin kabul edildiği toplantıda 27 gündem maddesi de alt komisyona havale edildi.




ALTINORDU İLÇESİNDE KAVŞAK VE CADDELERDE TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPILACAK


Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Altınordu ilçesindeki bazı kavşak ve caddelerde trafik düzenleme çalışmaları ile ilgili komisyon raporu görüşüldü.


Yapılan toplantıda Arif Hikmet Onat Caddesi, Ata Sanayi Kavşağı, Eski Otogar Kavşağı, Şehit Birol Yıldırım-1159. Sokak Kavşağı ve Zübeyde Hanım Caddelerinde trafik akışı ve yaya güvenliği için gerekli çalışmalar yapılacak. Zübeyde Hanım Caddesi ile Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Çakal Çıkmaz Mezarlığı) arasında bulunan yol ağının belli bölümleri sağ ve sol olmak üzere araç parkına yasaklandı. Ata Sanayi Kavşağı’nda sağ ve sol dönüşler için üçgen ada yapılması kararı alındı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminalinin bağlantı noktası olan Arif Hikmet Onat Caddesi (Sivil Savunma) ile Çelebioğlu Kavşağı arasında bulunan kontrolsüz ve tehlikeli girişleri önlemek amacıyla bordür ve orta refüj çalışması yapılması kararı alınırken yine son olarak 1159 Caddesi ile Şehit Birol Yıldırım Caddesi’ne üçgen ada yapılması kararı alındı.




ÜNYE-AYBASTI-GÖLKÖY-KORGAN VE KUMRU EĞİTİM GÜZERGAHLARINA ONAY


Toplantıda Ünye, Aybastı, Gölköy, Korgan ve Kumru ilçelerinde faaliyet gösteren Özel Motorlu Taşıt sürücü kurslarının direksiyon eğitimi ve uygulama sınav güzergahının belirlenmesine ilişkin komisyon raporu da oylanarak kabul edildi.




GENEL SEKRETER COŞKUN ALP: “HER İLÇEMİZDE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPIYORUZ”


Kavşak düzenleme çalışmaları ile trafikte gözle görülür rahatlama sağladığını belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “19 ilçemizde yapacağımız bu çalışmalar ile ilimizin trafik sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.


Genel Sekreter Coşkun Alp, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Ekiplerimiz tarafından planlanan kavşak düzenleme çalışmalarımıza gerekli gördüğümüz noktalarda devam edeceğiz. Daha önce hayata geçirdiğimiz kavşaklarımız milletimizden büyük takdir gördü. Bizler de şehir içi trafik yoğunluğunu en aza indirmek için bu konudaki çalışmalarımıza hız verdik. Kısa süre önce ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. İnanıyorum ki yeni hali ile bu kavşağımız da ilimizin trafik yoğunluğunun en aza indirilmesine büyük katkılar sağlayacak” dedi.​

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz