OBB TV
ORDUDA DURMAK YOK - 13 Nisan 2021 Salı ORDU
ORDUDA DURMAK YOK

 ORDUDA DURMAK YOK 

ORDU’DA DURMAK YOK!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, tehlikeli virajlarla dolu Aybastı ilçesine bağlı, Hacıosman, Zaferimilli, Uzundere mahalleleri grup yolunda, genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Karadeniz’in sarp arazilerinin bulunduğu bölgelerde, vatandaşları güvenli yollara kavuşturmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ferhat misali dağları delerek vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor.

 

TOKAT’A BAĞLANTI SAĞLAYAN EN KISA YOL

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aybastı ilçesini, Hacıosman Zaferimilli ve Uzundere mahalleleri grup yolu üzerinden Tokat’a bağlayan, 13 kilometre uzunluğundaki güzergahta başlattığı genişletme çalışmalarına devam ediyor. 7 kilometresi tamamlanan güzergahta, yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları yapıldı.

 

3 TON DİNAMİT KULLANILDI

Aybastı ilçesinin en zorlu etaplarından biri olan Hacıosman Zaferimilli ve Uzundere Mahalleleri grup yolunda, iş makinelerinin genişletme yapamadığı yollar dinamit yardımıyla açıldı. Dik dağ ve kayalıklarla dolu yamaçlarda çalışmalarını sürdüren ekipler, geçit vermeyen yolları aşmak için 3 ton dinamit kullandı. Kısa sürede tamamlanması planlanan genişletme ve iyileştirme çalışmalarıyla birlikte, dar ve tehlikeli virajların olduğu, kazaların yoğun yaşandığı güzergah güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz