OBB TV
BU YOL TURİZME GİDİYOR - 12 Nisan 2021 Pazartesi ORDU
BU YOL TURİZME GİDİYOR

 BU YOL TURİZME GİDİYOR 

ÇAMAŞ KANYONU’NA BETON YOL

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin 'En Uzun Dere Kanyonu' olarak bilinen Çamaş Kanyonu’na konforlu bir ulaşım sağlamak için çalışma başlattı. Turizme giden bir yolun daha önü açıldı.

Karadeniz Bölgesi'nde, uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylaları, dereleri ve şelalelerinin yanı sıra dere kanyonlarıyla da turizmde adından söz ettiren Ordu’da, turizme yönelik yapılan yatırımlar sürüyor. Kent genelindeki turizm noktalarının cazibesini artırmak için birçok noktada çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Çamaş Kanyonu’na ulaşım sağlayan güzergahta beton yol çalışması başlattı.


Çamaş ilçe merkezinden Sucuali Mahallesi üzerinden 4 kilometrelik mesafeyle kanyona ulaşan güzergahta beton yol çalışmaları sürüyor. 300 metresi geride kalan yol tamamlandığında dolaylı olarak Budak Mahallesi’ne de hizmet verecek.

Dünyada ender görülen benekli alabalıkların yaşadığı kanyon, doğa ve macera turizmini tercih eden yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerin başında geliyor. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz