OBB TV
BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI MADALYAYA ABONE OLDU - 12 Nisan 2021 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI MADALYAYA ABONE OLDU

 BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI MADALYAYA ABONE OLDU 

BÜYÜKŞEHİR'İN SPORCULARI MADALYAYA ABONE


Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları Antalya’da düzenlenen Grokoromen Güreş Türkiye Şampiyonası ve 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda gösterdikleri başarılarla Türkiye şampiyonu oldu.


Ordu’da altyapıdan üstyapıya, yoldan suya, tarımdan turizme kadar birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, spor alanında yaptığı çalışmalarla da vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları oluşturuyor. Bünyesinde onlarca başarılı sporcu yetiştiren, Büyükşehir Belediyesi elde ettiği başarılarla bu yatırımları taçlandırıyor.




TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU


Ata sporu güreşte elde ettiği başarılarla Ordu'nun gurur kaynağı olan Büyükşehir Belediye Spor bir başarıya daha imza atarak Antalya’da düzenlenen Gençler Grokoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk elde etti.


9-11 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen şampiyonada 55 kg’da Kazım Tikence Türkiye Şampiyonu olurken, 97 kg’da Oktay Demir ise 2’nci oldu. Yine Antalya’da düzenlenen Gençler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Muhammet Gül 86 kg’da, Ahmet Yücel ise 57 kg’da 3’üncülüğü elde ederken, 86 kg’da Nihat Bektaş ve 125 kg’da Adil Mısırcı ise Türkiye 2’nciliği elde etti.




KİCK BOKS’TA BÜYÜK BAŞARI


Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanlığının 08-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlemiş olduğu 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasına (International Turkish Open Kickboxing European Cup) Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı damga vurdu.


Düzenlenen turnuvada 1 Türkiye şampiyonluğu elde eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı farklı kategorilerde ise dört üçüncülük elde etti.


Düzenlenen turnuvada, Efe Güven Kick Light Genç Erkekler 74 kg’da Türkiye şampiyonu olurken, Sıla Yurdanur Yılmaz Full Contact Büyük Bayanlar 60 kg’da, Aylin Mechler Point Fight Genç Bayanlar 70 kg’da, Orhan Berat Güngör Point Fight Genç Erkekler 84 kg’da ve Yaşar Efe Akçay Point Fight Genç Erkekler 63 kg’da 3’üncü oldu.




ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI 1. ETAPTA SON MAÇINA ÇIKIYOR


Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı 1. etap maçlarında son maçına çıkacak. Turnuvaya iyi başlayamayan Engelli Basketbol Takımı son olarak, Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 93-56 skor ile yenerek moral depolamışlardı. Turnuvanın son maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı daha sonra 2. etap maçları için hazırlıklarına başlayacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz