OBB TV
BİR HAYALİ DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ - 11 Nisan 2021 Pazar ORDU
BİR HAYALİ DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

 BİR HAYALİ DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ 

40 YILLIK HAYALİ BÜYÜKŞEHİR GERÇEKLEŞTİRDİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun Kabataş ilçesi Yeniceli Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Şükrü Köksal’ın 40 yıllık köprü hayalini gerçeğe dönüştürdü.


Kabataş ilçesi Yeniceli Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Şükrü Köksal, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den 40 yıldır özlemini çektiği, evine ulaşımı kolaylaştıracak bir köprü yapılmasını talep etti.


Köksal’ın bu talebine kayıtsız kalmayan Başkan Güler, ekiplere talimat vererek çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla ana yola 400 metre mesafede bulunan, ulaşımın eski bir köprü ile sağlandığı eve sağlıklı bir ulaşım için yeni bir köprü yapılarak kullanıma açıldı. 




KÖKSAL: “BAŞKANIMIZ HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ”


Köprünün yapılması ile büyük sevinç yaşayan Şükrü Köksal, Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti. Köprü olmadığı için tüm yükünü yıllardır sırtında taşıdığını ifade eden Köksal, “40 yıldır köprü olmadığı için tüm yükümü sırtımda evime taşıdım. Köprü’nün yapılması ile evimin önüne ilk defa araba geldi. Köprünün yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ederim” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz