OBB TV
KABADÜZE ULAŞIM KONFORU - 10 Nisan 2021 Cumartesi ORDU
KABADÜZE ULAŞIM KONFORU

 KABADÜZE ULAŞIM KONFORU 

KABADÜZ'E ULAŞIM KONFORU


Ordu Büyükşehir Belediyesi, yol bakım çalışmalarına tüm hava koşullarına rağmen ara vermeden devam ediyor. Bir yandan beton yol yapımını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da asfalt ve beton yol çalışması öncesi yollarda zemin iyileştirme ve genişletme çalışması yapıyor.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki asfalt ve beton yol hamlesiyle, kentin kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki yeni yol açma, bakım, onarım, stabilize ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor.




YOLLAR KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞUYOR


Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamak için çalışan ekipler, Karadeniz’in zorlu coğrafyasında büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Sarp ve dik arazilerde vatandaşlara, standardı yüksek bir ulaşım sunmak için faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kabadüz ilçesine bağlı Merkez-Başköy ve Akgüney Mahallelerini ilgilendiren grup yolunda altyapı ve genişletme çalışmaları gerçekleştiriyor.




KABADÜZ’ÜN 3 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK


Toplam 5 kilometre uzunluğundaki güzergahta, yol genişliğinin 6 metrenin üzerine çıkartılması hedefleniyor. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte daha konforlu ulaşım sağlanmış olacak.


Genişletme çalışmasının ardından Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına başlayacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz