OBB TV
YAYA KÖPRÜSÜ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR - 10 Nisan 2021 Cumartesi ORDU
YAYA KÖPRÜSÜ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

 YAYA KÖPRÜSÜ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR 

YAYA KÖPRÜSÜ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Bülbül Deresi üzerinde bulunan ve Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan yaya köprüsünü yenilemek için başlattığı çalışmalarda son aşamaya geldi.


Ordu’nun 19 ilçesinde hayata geçirdiği ve planladığı çalışmalarla vatandaşlardan tam not alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kısa süre önce başlanılan ve Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan Bülbül Deresi üzerindeki yaya köprüsü yeni ve modern hali ile hizmet vermek için gün sayıyor.




MODERN VE DAHA GÜVENLİ OLACAK


Ordu Büyükşehir Belediyesi Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nin önemli bir ayağını oluşturan köprünün temeli atılarak köprü ayakları ve yürüyüş yolu yerleştirildi.


20 gün içerisinde bitirilmesi planlanan çalışmalar ile yüksek standartlı, geniş ve modern bir köprü inşa edilerek vatandaşın kullanımına sunulacak ve kıyı şeridi boyunca kesintisiz devam eden yürüyüş yolu daha güvenli hale gelecek.


Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi daha öncede, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ve Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki trafiğin omurgası olan Ordu’nun Altınordu ilçesindeki Melet Irmağı üzerine alternatif köprü inşaatını tamamlayarak hizmete almış ve trafikte gözle görülür rahatlama sağlamıştı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz