OBB TV
KORGANIN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR - 3 Nisan 2021 Cumartesi ORDU
KORGANIN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

 KORGANIN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR 

KORGAN’IN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt seferberliğini sürdürüyor. 2021 yılında, Korgan ilçe merkezinde birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması planlayan Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Sitesi’nin içerisini de sıcak asfaltla buluşturacak.

Türkiye'nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu'da, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor. 


2021 PLANLAMALARI HAZIR

Korgan ilçe merkezinde birçok noktada sıcak asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı planlamalarını da yaptı. İlçede yeni kurulan Sanayi Sitesi’nin yolunu sıcak asfalta kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, sanayi esnafının yüzünü güldürecek bir çalışmaya daha imza atıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ile birlikte Korgan ilçesinde incelemelerde bulundu.


SANAYİ ESNAFININ YÜZÜ GÜLDÜ

Korgan ilçesindeki temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Alp, “Bu yıl Korgan merkezde yağmur suyu ve sıcak asfalt çalışmaları yapacağız. Çalışmalar öncesi ilçeye gelerek incelemelerde bulunmak istedik. Sanayi Sitesine ulaşım sağlayan güzergahı sıcak asfaltla buluşturmuştuk. Sanayi esnafımızın bizlerden sanayinin içerisinin de asfaltlanması yönünden bir talebi oldu. Hem sanayi esnafımızı ziyaret edelim hem de yolun müjdesinin verelim diye buraya geldik” dedi.


İLÇENİN EN ÖNEMLİ SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Korgan ilçesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalara da değinen Genel Sekreter Alp, “Bu yıl içerisinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz hem sanayi içerisinde hem de şehir merkezinde belirlenen güzergahlarda sıcak asfalt çalışmaları yapacak. Daha önceden Devlet Hastanesi, Anadolu Lisesi, Stad, Kapalı Spor Salonu, Müftülük Binası ve YEDAŞ'ın olduğu, Hükümet Binası, Sanayi yolunu ve Adalet Sarayı'nın olduğu bölgenin altyapısını tamamlayıp, sıcak asfalta kavuşturduk. Ayrıca merkezde de aşınma asfaltını tamamladık” diye konuştu. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz