OBB TV
ORDUDA DAĞLAR TEPELER AŞILIYOR - 17 Mart 2021 Çarşamba ORDU
ORDUDA DAĞLAR TEPELER AŞILIYOR

 ORDUDA DAĞLAR TEPELER AŞILIYOR 

PERŞEMBE’NİN ZORLU ARAZİSİNE BETON YOL

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde iki mahalleye hizmet verecek olan güzergahı beton yolla buluşturuyor. Çalışmayla birlikte, ilçe halkı, standardı yüksek, konforlu bir güzergaha kavuşacak.


Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor.

 



BAŞKAN GÜLER’İN LİDERLİĞİNDE YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde, 19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, hayata geçirdikleri projelerle ilçelerin kaderini değiştiriyor.

Kangren olmuş sorunları bir bir çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor.




İKİ MAHALLE BETON YOLLA BAĞLANACAK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalar kapsamında, Perşembe ilçesine bağlı Bolatlı Mahallesi’ni beton yolla buluşturacak.  İstanbulboğazı Mahallesi Uzundüz mevkiine de hizmet verecek yolda toplam 1500 metrelik mesafe beton yol olacak.

 



400 METRE GERİDE KALDI

Altyapıda, reglaj, kanal temizliği ve yağmur suyu hatlarının tamamlandığı yolda, 400 metrelik kısım da beton yola kavuştu. Geride kalan 1100 metrelik mesafedeki çalışmalar ise sürüyor. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz