OBB TV
BÜYÜKŞEHİRDEN KUZKÖYE YARDIM GECİKMEDİ - 16 Mart 2021 Salı ORDU
BÜYÜKŞEHİRDEN KUZKÖYE YARDIM GECİKMEDİ

 BÜYÜKŞEHİRDEN KUZKÖYE YARDIM GECİKMEDİ 

BÜYÜKŞEHİRDEN KUZKÖY'E YARDIM GECİKMEDİ

Ordu Kabataş ilçesinde karantina altına alınan Kuzköy Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından yardımlar gecikmedi.

Görülen vakalar sonrası Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulunun kararıyla Kabataş Kuzköy Mahallesi karantina altına alındı. Karantina süresi boyunca evlerinden dışarı çıkamayacak olan mahalle sakinlerinin yardımına ise Ordu Büyükşehir Belediyesi koştu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince bölgeye ulaştırılan gıda ve hijyen paketleri, mahalle muhtarı aracılığıyla maske, mesafe ve hijyen kuralları ile 25 haneye tek tek dağıtıldı.


“MAHALLE SAKİNLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI GİDERDİK”

Karantinaya alınan Kuzköy Mahallesi’ne yardımların anında ulaştırıldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Temin ettiğimiz ihtiyaçlarımızı ekiplerimizle birlikte bölgeye gönderdik. Ekiplerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarını ön planda tutarak muhtarımız ile birlikte ihtiyaçları tek tek hanelere dağıttı” dedi.


Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“Kuzköy Mahallemizde görülen vakalar sonucu bölge karantina altına alındı. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle muhtarımızın aracılığıyla evlerinden çıkamayacak olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Anında temin ettiğimiz ihtiyaçlarımızı ekiplerimizle birlikte bölgeye gönderdik. Ekiplerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarını ön planda tutarak muhtarımız ile birlikte ihtiyaçları tek tek hanelere dağıttı. Karantinada kaldıkları süre zarfında muhtarımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Karantinaları bitene kadar da yardımlarımızı düzenli olarak bölgeye göndereceğiz. Tüm mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, tedbirlere uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istiyoruz” dedi.


“BİZE SAHİP ÇIKTILAR”

Kuzköy Mahallesi Muhtarı Adem Emiroğlu, “Mahallemizde görülen vakalar sonucunda karantinaya alındık. Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız görüşmelerle 25 hanemizin ihtiyaçları tespit edildi. Ekiplerini göndererek ihtiyaçlarımızı gideren ve 10 günlük karantina süresince bizlere sahip çıkacak olan Ordu Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz