OBB TV
FATSADA TÜM YOLLAR ASFALTA ÇIKIYOR - 12 Mart 2021 Cuma ORDU
FATSADA TÜM YOLLAR ASFALTA ÇIKIYOR

 FATSADA TÜM YOLLAR ASFALTA ÇIKIYOR 

FATSA’NIN ARA SOKAKLARINDA ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Kurtuluş ve Dumlupınar Mahalleleri sınırında yer alan Sevgi Caddesi üzerinde yaptığı asfalt çalışmasının ardından, caddeye bağlanan ara sokakları da sıcak asfalta kavuşturuyor.

Fatsa ilçesinde, 1980’li yıllarda inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hale gelen Sevgi Caddesi ve caddeye bağlanan ara sokakların altyapısı yenilendi.  40 yıl önce inşa edilen altyapıyı sil baştan değiştiren, cadde güzergahını sıcak asfalta kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ara sokaklarda sıcak asfalt çalışması başlattı.


ARA SOKAKLARA ASFALT KONFORU

Sevgi Caddesi’nin Dumlupınar Mahallesi sınırlarında yer alan Aydın Sokaktaki altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akasya sokaktaki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Akasya sokakta yapılacak olan asfalt çalışmalarının ardından ise Sevgi Caddesi’ne bağlanan İpekçi Sokak’ta sıcak asfalt ile buluşacak. Büyükşehir ekipleri, daha önceki çalışmalarında, Sevgi Caddesi’ne bağlanan Kanarya Sokak, Ömer Seyfettin Sokak, Akar Sokak, Başak Sokak, Ömeroğlu ve Ufuk Sokaktaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamıştı.


KALDIRIM ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

Büyükşehir Belediyesi’nin Sevgi Caddesi’nde sürdürdüğü baskı beton kaldırım çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Caddeye bağlanan, Kanarya, Ömer Seyfettin, Akar ve Başak sokaktaki baskı beton kaldırım çalışmaları tamamlandı. Ömeroğlu ve Ufuk Sokaktaki çalışmalar ise tüm hızıyla sürüyor. Aydın ve Akasya sokaktaki asfalt seriminin ardından bölgede kaldırım çalışmaları başlayacak. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz