OBB TV
ÜNYE BİSİKLET YOLUNA TAM NOT - 9 Mart 2021 Salı ORDU
ÜNYE BİSİKLET YOLUNA TAM NOT

 ÜNYE BİSİKLET YOLUNA TAM NOT 

ÜNYE BİSİKLET YOLUNA TAM NOT

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim vaatlerinden biri olan ve yapımına devam edilen Ünye Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi vatandaşlardan tam not alıyor.

Dünyanın sayılı kentlerinde bulunan ve insanların sosyalleşmesi adına yeni bir yaşam alanı oluşturan projede çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. İlçe merkezinde Çamlık ile otogar arasında kalan 5 kilometrelik alanda uygulanan proje; kent estetiğine katkı sağlaması, çevre dostu proje olması, sportif faaliyet yapılan alanları arttırması ve yapıldığı konum itibariyle rahatlıkla ulaşılabilecek bir yerde olmasıyla Ünyeli vatandaşlardan tam not alıyor.

 

“BÜYÜKŞEHİR MEMNUNİYETİMİZİ KAZANDI”

Projeyi değerlendiren Ünyeli vatandaşlar, “Yapılan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu projesiyle Büyükşehir Belediyesi memnuniyetimizi kazandı” dedi.

Ünyeli vatandaşlar görüşlerini şöyle aktardı:

“Ünye sahil bandında uygulanan bu projeyle güzel bir iş çıkarılacağına inanıyoruz. Ünyeli vatandaşlarımıza iyi bir hizmet yapılıyor. Buranın hem bisiklet yolu olarak hem de yaya yolu olarak kullanılması bizler için fevkalade olmuş olacak. Aynı zamanda konumu itibariyle de buraya yapılmış olması herkesin rahatlıkla ulaşabilmesini sağlayacak. Şu an tamamlanmamasına rağmen bu haliyle bile bizlerde güzel bir intiba oluşturuyor. Halkımıza böyle bir memnuniyeti yaşattığı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmaların ilimiz ve ilçemizde devam ettirilmesini diliyoruz.”


PROJEDE SON DURUM

Otogar mevkiinden başlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde Büyükşehir Belediyesi ekipleri Çamlık güzergahı üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Otogar ve Tabakhane Deresi arasında taş duvar, tahkimat imalatları, sulama ve elektrik hattı çekilmesi, beton döküm ve bordür döşenmesi işlerini tamamlayan ekipler, aydınlatma direkleri montajı ve peyzaj düzenleme işlerine başladı.  Tabakhane Deresi’nden iskele istikametinde ise betonlama işleri tamamlanarak, iskele mevkiinde bulunan menfez inşaatına başlandı. Kaldırım söküm ve betonlama işleri ile elektrik hattı çalışmaları ise iskele 100. Yıl Restoranı arasında devam ediyor. Hava şartlarının asfalt dökümüne müsait hale gelmesiyle birlikte ekipler tüm alt yapı, bordür, beton ve toprak tesviye işlerinin tamamlanması hedefliyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz