OBB TV
OSKİ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR - 3 Mart 2021 Çarşamba ORDU
OSKİ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

 OSKİ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR 

DELİKKAYA MAHALLESİ İÇME SUYU TERFİ HATLARI YENİLENDİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, (OSKİ) Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda il genelinde içme suyu hatlarında yaşanan sorunlara çözüm bulmaya devam ediyor.


19 ilçeyi yıllarca özlemle beklenen hizmetlerle buluşturan OSKİ, Altınordu ilçesine bağlı Delikkaya Mahallesi’nin sık sık arızalara neden olan ve vatandaşları zor durumda bırakan içme suyu terfi hattını yenileyerek mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşturdu.




BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERMİŞTİ


Geçmiş dönemlerde yapılan ve fiziki ömürlerini tamamlayan içme suyu tesislerini ve hatlarını yenileme çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesine bağlı Delikkaya Mahallesinin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmasını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kısa süre önce başlatılan çalışmalar kapsamında mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayan ancak kullanım ömrünü tamamlamış 1 km uzunluğundaki içme suyu terfi hattı yenilenerek kullanıma sunuldu.




İÇME SUYU HATLARI SİL BAŞTAN YENİLENDİ


Vatandaşları sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için 19 ilçede yoğun çalışma yaptıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Milletimize en kaliteli içme suyuna kavuşturmak için 7/24 sahadayız” dedi.


Genel Müdür Murat Us, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:


“Delikkaya Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacını karşılayan terfi hattında sürekli olarak arıza meydana gelmekteydi. Bu nedenle 900 metre uzunluğundaki terfi hattının güzergahını değiştirerek yol kenarına aldık. Ardından kullanım ömrünü tamamlamış olan boruların yenileme çalışması ekip arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirildi. Bunun haricinde bölgede kapasitesi yetersiz kalan ve kullanım ömrü bittiği için sık sık arızalanan 1 km’lik şebeke hattını da yenileyerek Delikkaya Mahallesi’ne kesintisiz içme suyu iletimi sağladık. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak bir mahallemizin daha içme suyu problemini çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz