OBB TV
ORDU KIYI TURİZMİNDE İDDİALI - 2 Mart 2021 Salı ORDU
ORDU KIYI TURİZMİNDE İDDİALI

 ORDU KIYI TURİZMİNDE İDDİALI 

PERŞEMBE AKTAŞ PLAJI KIYI TURİZMİNDE GÖZDE MEKÂN OLUYOR

Ordu’yu kıyı turizminde cazibe merkezlerinden biri yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Perşembe Aktaş Plajı’nı yenileyerek turizme kazandırıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği projeyle Ordu, kıyı turizminde yeni bir mekâna kavuşuyor.

Yeşil ile mavinin buluştuğu, uçsuz bucaksız yayları, şelaleleri ve gölleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Ordu, kıyı turizmiyle de adından söz ettiren bir il oluyor. Bünyesinde barındırdığı kıyı turizm alanlarını yaptığı çalışmalarla cazibe merkezi haline getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni destinasyon alanları oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


AKTAŞ PLAJI, YENİLENEN YÜZÜYLE MODERN BİR ALANA DÖNÜŞÜYOR

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Perşembe ilçesinde bulunan Aktaş Plajı’nı yine aynı isimle turizmde gözde mekânlardan biri haline getiriyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı, doğası ve özgün kimliğiyle büyük bir potansiyeli içinde barındıran plaj, çalışmalarına kısa süre önce başlanan Aktaş Plajı Restoran Projesi ile taçlanarak daha modern bir alana dönüşüyor.


GENEL SEKRETER ALP, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaların Yapım İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde devam ettiği Perşembe Aktaş Plajı Restoran Projesi alanını ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Alp, inceleme ziyareti kapsamında Yapım İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş’tan proje çalışmaları ile bilgi aldı.


PERŞEMBE’YE DEĞER KATACAK

Toplam 283 metrekare tek katlı ahşap konstrüksiyon sistemle yapılan restoran projesinde ve çevre düzenlemelerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İçerisinde kapalı ve yarı açık yemek yeme alanları, bir adet orta şömineli kış bahçesi, açık alanda bir adet klasik ateş şöminesi, çocuk oyun odası, bir adet sahne alanı, bay-bayan WC’ler, bir adet engelli WC, 1 adet bebek bakım odası, mutfak bölümü, 2 adet depolama alanı, personel WC ve hazırlık odaları yer alan restoran ilçedeki önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak.

Aktaş Plajı Restoran Projesi’nin tamamlanması ile Ordu’nun kıyı turizmine yeni bir mekân kazandırılırken Perşembe ilçesinin de cazibesi artacak. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz