OBB TV
BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINORDUYA MODERN KALDIRIMLAR - 2 Mart 2021 Salı ORDU
BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINORDUYA MODERN KALDIRIMLAR

 BÜYÜKŞEHİRDEN ALTINORDUYA MODERN KALDIRIMLAR 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ALTINORDU’YA MODERN KALDIRIMLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturmaya devam ediyor.

Ordu’da, alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere kadar, birçok alanda gerçekleştirdiği yatırımları vatandaşın kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hummalı bir çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi kenti daha modern hale getirmek amacıyla ilçelerde sürdürdüğü alt yapı ve üst yapı çalışmalarına Altınordu ilçesinde devam ediyor.


ÖCELİ CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce altyapı ve sıcak asfaltı tamamlanan Bucak Mahallesi Öceli Caddesi ve Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde baskı beton kaldırım çalışması başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Öceli Caddesi üzerinde toplamda 1400 metrekare inşa edilecek olan baskı beton kaldırım çalışmasına devam ediyor.


FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ DAHA KONFORLU OLACAK

Altınordu ilçesinin araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu caddelerden biri olan Fevzi Çakmak Caddesi ise altyapısı tamamen yenilenerek sıcak asfalta kavuşmuştu. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, cadde üzerindeki yaya ulaşımının daha konforlu ve güvenli sağlanması için kaldırım çalışmalarını başlattı.


SUBAŞI MAHALLESİ’NDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Öte yandan Altınordu ilçesi Subaşı Mahallesinde de çalışma yürüten ekipler, 497 sokakta baskı beton imalatı gerçekleştiriyor. Yapılan çalışma ile mahalleler modern kaldırımlara kavuşuyor. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz