OBB TV
BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR - 1 Mart 2021 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR

 BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR 

BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinde toplam 5 mahalleye hizmet verecek olan güzergahta, yol bakım ve onarım çalışması başlattı. Sarp arazide devam eden çalışmalar tamamlandığında, vatandaşların korkulu rüyası olan sert virajlar ve dar yol çilesi sona erecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki asfalt ve beton yol hamlesiyle, kentin kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki, yeni yol açma, bakım, onarım, stabilize ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor.


SARP ARAZİLERDE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamak için çalışan ekipler, Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Sarp ve dik arazilerde vatandaşlara, standardı yüksek bir ulaşım sunmak için faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulubey ilçesine bağlı Belenyurt mahallesinde yol genişletme ve onarım çalışması başlattı.


ULUBEY’İN 5 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

Toplam 7 kilometre uzunluğundaki güzergahta, yol genişliğinin 6 metrenin üzerine çıkartılması hedefleniyor. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte, Belenyurt, Koşaca, Güvenköy, Güvenyurt ve Kirazlık mahallelerine ulaşım sağlayacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz