OBB TV
FATSA KAPALI PAZARINA KAVUŞUYOR - 1 Mart 2021 Pazartesi ORDU
FATSA KAPALI PAZARINA KAVUŞUYOR

 FATSA KAPALI PAZARINA KAVUŞUYOR 

FATSA KAPALI PAZARI’NA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesinde hayata geçirilen Kapalı Pazarı Yeri Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. İnşaatın tüm hızıyla sürdüğü Kapalı Pazarı Yeri’nin 2 ay içerisinde tamamlanarak Ramazan ayı itibari ile vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesi Sakarya Caddesi Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kapalı Pazarı Yeri Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ata Caddesi’ndeki pazar yerinin kaldırılmasının ardından çalışmalara hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 9 bin metrekare alan üzerinde 7 bin 910 metrekaresi kapalı pazar yeri olarak planlanan modern projede yaptığı hummalı çalışmalarla sona yaklaşıyor.


GENEL SEKRETER ALP: “RAMAZAN AYINDA HİZMETE AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Fatsa Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, projenin 2 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Ramazan ayı ile birlikte pazar yerini Fatsalıların hizmetine sunmayı hedeflediklerini ve önemli bir ihtiyacın giderileceğini aktaran Genel Sekreter Alp, “Fatsa ilçemizde başlattığımız Kapalı Pazar Yeri Projemizde çalışmalar hızla devam ediyor. Ekiplerimiz Pazar yerinde kapalı alanları oluşturmuş durumda. Yaptığımız bu çalışmayı 2 ay içerisinde tamamlayarak Fatsa’mıza hediye etmek istiyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı ile hızımızı daha da artırıp Ramazan ayı içerisinde açılışını yapmayı planlıyoruz. Fatsa’mızın ihtiyacı olan pazar yerinin ilçemize ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


MODERN PAZAR, FATSA’YA DEĞER KATACAK

İlçenin önemli bir ihtiyacını giderecek olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri içerisinde 246 adet satış birimi yer alacak. 750 metrekarelik alanda peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark bulunacak. Projede uygulanacak olan sert zemin imalatları, 100 metre uzunluğunda betonarme istinat duvarı, çevre aydınlatma işleri ve elektrik tesisatı imalatları ile modern bir pazar inşa edilecek.

Projenin tamamlanması ile Fatsa ilçesi hem modern bir pazar yerine sahip olacak hem de yeni bir yaşam alanına kavuşacak. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz