OBB TV
CEMEVİNİN YARIM KALAN İNŞAATINI BÜYÜKŞEHİR TAMAMLIYOR - 25 Şubat 2021 Perşembe ORDU
CEMEVİNİN YARIM KALAN İNŞAATINI BÜYÜKŞEHİR TAMAMLIYOR

 CEMEVİNİN YARIM KALAN İNŞAATINI BÜYÜKŞEHİR TAMAMLIYOR 

CEMEVİNİN YARIM KALAN İNŞAATINI BÜYÜKŞEHİR TAMAMLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun ilk ve tek cemevi olan Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması için çalışmalarına başladı.

4 kat olarak projelendirilen ancak 2 katı yapıldıktan sonra kalan katlarının yapımına devam edilemeyen Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi binasının, kalan 2 katı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler devreye girerek destek sözü verdi. Yapılan değerlendirme sonrası cemevi inşaatının kalan kısımlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı için çalışma başlatıldı.

Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yapılan fizibilite çalışmalarının ardından cemevinin eksik kalan kısımları için inşaata start verildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başlanan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken kalan 2 katın kaba inşaatının ve çatı örtüsünü kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.


ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİ ŞUBE BAŞKANI YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatının tamamlanması için başlatılan çalışmaları değerlendiren Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesi Başkanı Hasan Yılmaz, çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

İnşaatın tamamlanması ile Kültür Merkezi ve Cemevi’nin toplumun her kesimine hitap eden bir alan olacağını ifade eden Yılmaz, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız cemevinin kaba inşaatının tamamlanması için bizlere söz vermişti. Ekipler eksik kalan işlerin tamamlanması için çalışmalarına başladı. Altınordu’da ilk ve tek cemevi olan, toplumun tüm kesimlerine hitap eden ve yapılan bu çalışmalarla çok yönlü bir alana dönüşecek olan Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz