OBB TV
BİZİM KIZ NURŞEN KARAYANIZ SHOW TVDE ORDUYU ANLATIYOR - 19 Şubat 2021 Cuma ORDU
BİZİM KIZ NURŞEN KARAYANIZ SHOW TVDE ORDUYU ANLATIYOR

 BİZİM KIZ NURŞEN KARAYANIZ SHOW TVDE ORDUYU ANLATIYOR 

"KADIN İSTERSE"NİN ORDU MUHABİRİ OLDU

Takipçileri tarafından ilgiyle izlenen sosyal medya fenomeni Nurşen Karayanız, Show Tv'de canlı yayınlanan, Ebru Akel'in sunduğu "Kadın İsterse" programına katıldı. Kadının toplumdaki yeri ve neler başarabileceğinin konu alındığı programda başarı dolu hayat hikayeleri yorumlandı. Show Tv'nin sevilen ekran yüzü, ana haber spikeri Ece Üner'in de stüdyoda bulunduğu yayına, Bizim Kız adıyla ün kazanan Nurşen Karayanız da Ordu'dan katıldı. Karayanız, artık Show Tv'nin fahri muhabiri...


İşte detaylar...

Sosyal medyada özellikle köy hayatını en güzel şekilde samimiyetle ekranlara aktaran Karayanız, "Kadın İsterse" programına fahri muhabir olarak katıldı. Bir elinde telefon bir elinde pancar patak ile yayına bağlanan Bizim Kız, program sunucusu Ebru Akel ve Show Tv Ana Haber Spikeri Ece Üner tarafından da çok sevildi.

Üner'in "Çok tatlı yaaa" sözleri ve hayranlıkla Nurşen'i izlemesi Bizim Kız'ın samimiyetini bir kere daha ispatladı. Köy hayatından, Ordu'nun yerel kültürel samimiyetinden bahseden Nurşen Karayanız'a teşekkür eden Ebru Akel, Nurşen'in zaman zaman yayına bağlanarak programın muhabiri olarak görev yapacağını da sözlerine ekledi.

Nurşen Karayanız, sosyal medyada 2 milyon takipçi kitlesinin yanı sıra son dönemde yine Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Şive Koçluğu görevi ve çeşitli sosyal projelerdeki faaliyetleriyle de tanınıyor.

BİZİM KIZ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN ...

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz