OBB TV
ÜNYEDE TRAFİK DURMAYACAK - 8 Şubat 2021 Pazartesi ORDU
ÜNYEDE TRAFİK DURMAYACAK

 ÜNYEDE TRAFİK DURMAYACAK 

SANAYİ KAVŞAĞI'NDA SONA GELİNDİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin trafiğini rahatlatmak ve kavşak güvenliğini artırmak için Sanayi Kavşağı'nda başlattığı çalışmalarda sona geldi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, çalışmaların tamamlanmasıyla trafikteki yığılmanın önüne geçerek hızlı bir trafik akışı sağlanacağını söyledi.


Ordu'nun ulaşım ağını güvenli ve konforlu hale getirmek için önemli yatırımlar gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da trafik akışını sağlamak ve kavşakların güvenliğini artırmak amacıyla başlattığı kavşak düzenlemeleriyle şehir içi trafiğinin rahatlamasına büyük katkı sunuyor.


Altınordu ilçesinde hayata geçirilen çalışmaların ardından Ünye ilçesinde de kavşak düzenlenmesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin önemli bölgelerinden bir olan ve geçmişte kazalarla anılan Sanayi Kavşağı'ndaki çalışmalarında sona geldi.




GENEL SEKRETER ALP: "TRAFİKTEKİ YIĞILMANIN ÖNÜNE GEÇEREK HIZLI BİR TRAFİK AKIŞI SAĞLAYACAĞIZ"

Sanayi Kavşağı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, yetkililerden bilgi alarak açıklamalarda bulundu. 


Kavşak düzenlemeleri ile trafik akışının sağlıklı bir şekilde sağlanmasına büyük katkı sunduklarını aktaran Genel Sekreter Alp, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatlarıyla trafik akışını sağlamak ve kavşakları tanzim etmek için ilk olarak Altınordu ilçemizde başladığımız çalışmalarımızla trafiği büyük oranda rahatlattık. Kavşak düzenleme çalışmalarımıza şimdi ise Ünye ilçemizde bulunan Sanayi Kavşağı'nda devam ediyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile Sanayi Kavşağı'ndaki yoğunluğu azaltıp araçların rahatlıkla ve güvenli bir şekilde giriş-çıkış yapmasını sağlayacağız. Ünye ilçemizde ayrıca Niksar Kavşağı'nda da trafik akışını hızlandırmak için trafik sirkülasyon planlarını da hazırlamaya devam ediyoruz. Tüm bu alanlardaki sinyalizasyon çalışmalarının da tamamlanması ile trafikteki yığılmanın önüne geçerek hızlı bir trafik akışı sağlamış olacağız" dedi.




BAŞKAN GÜLER'E TEŞEKKÜR


Sanayi Kavşağı'nda hayata geçirilen çalışmaları değerlendiren Yunus Emre Mahalle Muhtarı Abdullah Kısbet, Yunus Emre Mahallesi'nde çok önemli bir çalışma hayata geçirildiğini ve çok mutlu olduklarını vurguladı. Taleplerinin her zaman karşılandığını ifade eden Kısbet, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür etti.


Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp tarafından kavşak düzenleme çalışmalarını yürüten personele tatlı ikram edildi.   



Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz