OBB TV
HASTANE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ - 2 Şubat 2021 Salı ORDU
HASTANE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ

 HASTANE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ 

HASTANE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Aybastı Devlet Hastanesinde görevli 180 personele Yangın Önleme ve Söndürme Teknikleri Eğitimi verildi.


YANGINA KARŞI BİLİNÇLENDİLER

Eğitimde yangının çeşitleri, nedenleri, sınıfları, oluşum safhaları, etkenleri ile bina yangın ekiplerinin oluşturulması ve ekiplerin görevleri, yangın söndürme cihazlarının kullanılması, bakım ve kontrolleri, yangın anında hareket tarzı, yangın ihbar usulleri ve sonrası yapılacaklar, LPG ve doğal gaz yangınları ve korunma usulleri, acil eylem planları, yangının çevresel etkileri, yangından korunma giysileri ve teçhizatları konularında personele eğitim verildi.

Programda ayrıca, son dönemlerde hastanelerde meydana gelen yangınlara da değinilerek yangın öncesi ve esnasında yapılması gerekenler, yangın anında nasıl hareket edileceği, hangi sınıf yangının ne tür yangın söndürme maddesiyle söndürülebileceği ve ekip çalışması gibi konular da aktarıldı.


PERSONELDEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Eğitim sonunda memnuniyetlerini ifade eden hastane kurum yetkilileri, bu eğitim ve tatbikat programları sayesinde yangının tehlikelerini öğrendiklerini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına teşekkür etti.

Kurumların alması gereken bir eğitim olan Yangın Önleme ve Söndürme Teknikleri Eğitimleri ve Tatbikatları, İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterilerek verilmeye devam ediyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz