OBB TV
OBİTEMDE AKSA ÇALIŞANLARINA EĞİTİM - 29 Ocak 2021 Cuma ORDU
OBİTEMDE AKSA ÇALIŞANLARINA EĞİTİM

 OBİTEMDE AKSA ÇALIŞANLARINA EĞİTİM 

OBİTEM’DE AKSA ÇALIŞANLARINA EĞİTİM

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa standartlarında hazırlanan İtfaiye Eğitim Merkezi’nde (OBİTEM) AKSA Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. saha çalışanlarına yangın güvenlik eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından verilen eğitimde sahada aktif olarak çalışan personellere olası yangınlara müdahale yöntemleri teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı.


HEM TEORİK HEM UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ

Yangın ve afet olaylarında halkın can güvenliğinin daha profesyonel ekiplerce sağlanması amacıyla Karadeniz’de yalnızca Ordu’da hizmete sunulan OBİTEM’de kurum ve kuruluşlara yangın güvenliği eğitimleri de veriliyor. Bölgemizde doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren AKSA Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. saha çalışanları da olası yangına karşı bilinçlendirildi.

Sahada aktif olarak doğalgaz kaçağı arızası gibi olaylara müdahale eden Samsun, Ordu ve Giresun’da görevli doğalgaz acil personellerine verilen eğitimde, yangın güvenliği yönünden alınması gereken önlemler, yangın anında yapılması gerekenler ve yangında doğru davranış şekilleri anlatıldı. Yangının gelişimi ve yangın yerindeki tehlikelerin de anlatıldığı eğitimde ayrıca yangın söndürme ekipmanlarının doğru kullanımı ile doğalgaz yangınlarına nasıl müdahale edilmesi gerektiği uygulamalı olarak da gösterildi.


EĞİTİM TAM NOT ALDI

Verilen eğitimden ve sunulan imkanlardan son derece verim aldıklarını ifade eden personeller hem kişisel hem de kurumsal olarak edindikleri bilgiler için Ordu Büyükşehir Belediyesine ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı eğitmenlerine teşekkür etti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz