OBB TV
OSKİ PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİ - 24 Ocak 2021 Pazar ORDU
OSKİ PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİ

 OSKİ PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİ 

OSKİ PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çevirmeye devam ediyor. Kısıtlamada görev başında olan OSKİ ekipleri, birçok alanda saha çalışması gerçekleştiriyor.


Pandemi döneminde uygulanmaya devam eden sokağa çıkma kısıtlaması değerlendiren OSKİ sokakların boş olmasından faydalanarak saha çalışmalarını hızlandırdı. Kısıtlamayı fırsata çeviren ekipler il genelinde trafiğin yoğun kullanıldığı ve trafik aksaması sebebiyle çalışma yapmakta zorlandığı alanlarda yoğun mesai harcıyor.




19 İLÇEDE GÖREV BAŞINDAYIZ


Konu hakkında açıklama yapan OSKİ Genel Müdürü Murat Us, pandemiden dolayı vatandaşlar evdeyken teknik ekiplerin çalışmalara devam ettiğini vurgulayarak, “Pandemi de şehri bir şantiyeye dönüştürdük. Yapılması gereken altı yapı ve üst yapı çalışmaları ilgili kuruluşlarıyla beraber birimlerimizle bu süreci değerlendirip kullandık. Özellikle hafta içi çalışma yapmanın normal hayatı zorlaştıracağı noktaları hafta sonuna planlayarak hem vatandaşı mağdur etmemiş hem de hızlı müdahale ile çalışmayı kısa sürede bitirmiş oluyoruz. Şu an ekiplerimiz 19 ilçemizde belirlediğimiz program dahilinde çalışmalara devam ediyor. Bizlerde bu çalışmaları yerinde takip etmek amacıyla teknik ekiplerimizle Kumru, Fatsa ve Altınordu ilçelerimizde sürdürülen çalışmaları yerinde takip ettik” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz