OBB TV
MELETTE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR - 19 Ocak 2021 Salı ORDU
MELETTE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

 MELETTE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR 

MELET’TE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Ordu’nun en uzun ve en büyük ırmaklarından biri olan Melet’te Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Ordu’nun çehresini değiştirecek projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, DSİ birlikteliğiyle Melet Irmağı’nda ıslah çalışması gerçekleştiriyor. Yürütülen çalışmalar sonrası Melet Irmağı, atıl görünümden kurtarılarak kentin önemli bir destinasyon merkezi haline gelecek.


“ORDU YENİ BİR ÇEKİM MERKEZİNE SAHİP OLACAK”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Melet Irmağı Karadeniz’de ender bulunan bir yer haline gelecek” dedi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Melet projesinde iş makinaları yoğun bir şekilde çalışıyor. Burada bir çevre düzenlemesi yapıyoruz. Irmağımızı hem temizliyor hem de genişletiyoruz. Daha sonrasında burada ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda yapılan çalışmalarımız sonucunda ırmağı teknelerinde girebileceği bir duruma getireceğiz. Buranın temizlenmesiyle birlikte kuşlara yeni bir yaşam alanı da kazandırmış olacağız. Burası Karadeniz’de ender bulunan bir yer haline gelecek. Yapacağımız düzenlemelerle Ordu yeni bir çekim merkezine sahip olacak”


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz